Ίνγκασον: «Μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις»

23:32 - 05/11/2022

Ίνγκασον: «Μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις» 05/11/2022 Στην συνέπεια που απαιτείται να βρει ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σβέριν Ίνγκασον στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επισημαίνοντας πως είναι χαρούμενος για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: Όπως ανέφερε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση μετά από ένα άσχημο σαββατοκύριακο στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ. Είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς και εστιάζουμε στα υπόλοιπα δύο παιχνίδι μέχρι την διακοπή. Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ και το κομμάτι που πρέπει να δουλέψει: «Σίγουρα μέσα στη σεζόν έχουμε σκαμπανεβάσματα και

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ίνγκασον: «Μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις για να μάθεις, “κλειδί” η συνέπεια»

Στην συνέπεια που απαιτείται να βρει ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σβέριν Ίνγκασον στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επισημαίνοντας πως είναι χαρούμενος για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: Όπως ανέφερε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση μετά από ένα […] The post Ίνγκασον: «Μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις για να μάθεις, “κλειδί” η συνέπεια» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)