Επική στιγμή στο J2US – «Τα ‘παιξε» η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή

23:30 - 05/11/2022

Με τις… «Αμπάρες» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου ανέβηκαν στη σκηνή του J2US η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης, τη νύχτα […] The post Επική στιγμή στο J2US – «Τα ‘παιξε» η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US – «Τα ‘παιξε» η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή

Με τις… «Αμπάρες» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου ανέβηκαν στη σκηνή του J2US η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης, τη νύχτα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha. Αμέσως μετά την ερμηνεία, όπως κάθε φορά, ο Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε το ζευγάρι στα «χέρια» της κριτικής επιτροπής. Όταν όμως τον λόγο πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου και ξεκίνησε να εκφράζει την προσωπική της άποψη προς την δημοσιογράφο, ο Σταμάτης Φασουλής βάλθηκε να της χαλάσει λίγο τα σχέδια. Έτσι, εντελώς απρόσμενα, ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός σηκώθηκε από την θέση του και πλησίασε την συνάδελφο του. Σκοπός του, δε, ήταν να την τρομάξει και τα κατάφερε! «Έτσι, μόλις η καρέκλα της ταρακουνήθη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»