Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα
20:32 - 05/11/2022
Την Μαρία Μπακοδήμου συνάντησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ με αφορμή […]
The post Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»
«Τώρα σκέφτομαι πως αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να τους αντιμετωπίσω και να τους απαντήσω με σθένος», είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΙωάννης Αθανασόπουλος: Έχω υποστεί bullying για τα κιλά μου - Με έλεγαν χοντρό, μπούλη και πατάτα
«Πρέπει να καταλάβουμε πια ότι το διαφορετικό είναι κάτι αποδεκτό τελείως και όχι μεμπτό», είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΙωάννης Αθανασόπουλος: «Μου έκαναν bullying, με φώναζαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»
Ο ταλαντούχος ηθοποιός έκανε αναδρομή στην παιδική ηλικία του και τις δύσκολες στιγμές που βιώσε.
Διαβάστε το στο in.grΙωάννης Αθανασόπουλος: «Mε αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»
O Ιωάννης Αθανασόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» με αφορμή την θεατρική παράσταση Μπεντ. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μπούλινγκ το οποίο και βίωσε ο ίδιος σε μικρότερη ηλικία λόγω των κιλών του.«Έχω υποστεί bullying για τα κιλά μου και τώρα έχω υποστεί bullying επειδή έχω αδυνατίσει πολύ. Μου το […]
Διαβάστε το στο dete.grΙωάννης Αθανασόπουλος: "Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα"
"Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να τους απαντήσω με σθένος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr