Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα

20:32 - 05/11/2022

Την Μαρία Μπακοδήμου συνάντησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ με αφορμή […] The post Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»

«Τώρα σκέφτομαι πως αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να τους αντιμετωπίσω και να τους απαντήσω με σθένος», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Έχω υποστεί bullying για τα κιλά μου - Με έλεγαν χοντρό, μπούλη και πατάτα

«Πρέπει να καταλάβουμε πια ότι το διαφορετικό είναι κάτι αποδεκτό τελείως και όχι μεμπτό», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Μου έκαναν bullying, με φώναζαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έκανε αναδρομή στην παιδική ηλικία του και τις δύσκολες στιγμές που βιώσε.

Διαβάστε το στο in.gr

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Mε αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»

O Ιωάννης Αθανασόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» με αφορμή την θεατρική παράσταση Μπεντ. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μπούλινγκ το οποίο και βίωσε ο ίδιος σε μικρότερη ηλικία λόγω των κιλών του.«Έχω υποστεί bullying για τα κιλά μου και τώρα έχω υποστεί bullying επειδή έχω αδυνατίσει πολύ. Μου το […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ιωάννης Αθανασόπουλος: "Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα"

"Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να τους απαντήσω με σθένος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»