Μάρκος Σεφερλής: «Διαφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην ψυχαγωγία γιατί φτάνουμε στο άλλο άκρο»

19:02 - 05/11/2022

Με αφορμή το νέο τους εγχείρημα στον ΑΝΤ1, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής […] The post Μάρκος Σεφερλής: «Διαφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην ψυχαγωγία γιατί φτάνουμε στο άλλο άκρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεφερλής: Διαφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην ψυχαγωγία γιατί φτάνουμε στο άλλο άκρο

Με αφορμή το νέο τους εγχείρημα στον ΑΝΤ1, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη το Σάββατο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο λαοφιλής κωμικός αναφέρθηκε στην τηλεπαρουσίαση καθώς εξέφρασε και την διαφωνία με τις ψυχαγωγικές εκπομπές που ασχολούνται την τελευταία διετία με το κομμάτι της ενημέρωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής παραδέχθηκε αρχικά πως «εννοείται πως θα άφηνα τον ρόλο του παρουσιαστή για ένα σίριαλ. Μα η δουλειά μου δεν είναι παρουσιαστής. Η δουλειά μου είναι ηθοποιός που κάνω και τον παρουσιαστή οπότε είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Δεν μου έχει γίνει γιατί ίσως ό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»