Μάρκος Σεφερλής: «Διαφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην ψυχαγωγία γιατί φτάνουμε στο άλλο άκρο»
19:02 - 05/11/2022
Με αφορμή το νέο τους εγχείρημα στον ΑΝΤ1, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής […]
The post Μάρκος Σεφερλής: «Διαφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην ψυχαγωγία γιατί φτάνουμε στο άλλο άκρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεφερλής: Διαφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην ψυχαγωγία γιατί φτάνουμε στο άλλο άκρο
Με αφορμή το νέο τους εγχείρημα στον ΑΝΤ1, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη το Σάββατο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο λαοφιλής κωμικός αναφέρθηκε στην τηλεπαρουσίαση καθώς εξέφρασε και την διαφωνία με τις ψυχαγωγικές εκπομπές που ασχολούνται την τελευταία διετία με το κομμάτι της ενημέρωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής παραδέχθηκε αρχικά πως «εννοείται πως θα άφηνα τον ρόλο του παρουσιαστή για ένα σίριαλ. Μα η δουλειά μου δεν είναι παρουσιαστής. Η δουλειά μου είναι ηθοποιός που κάνω και τον παρουσιαστή οπότε είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Δεν μου έχει γίνει γιατί ίσως ό
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr