Στέλιος Παρλιάρος: «Τους ήρθε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι με έναν σεφ»

15:58 - 05/11/2022

Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Δύο στη 1 και μίλησε για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για […] The post Στέλιος Παρλιάρος: «Τους ήρθε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι με έναν σεφ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα θεωρούν ότι είναι δικό μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» ήταν ο Στέλιος Παρλιάρος...

Διαβάστε το στο Zougla

Στέλιος Παρλιάρος: «Με ενόχλησαν όσα γράφτηκαν για μένα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο»

Ο γνωστός σεφ δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτηση του για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική ζωή του.

Διαβάστε το στο in.gr

Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα θεωρούν ότι είναι δικό μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» ήταν ο Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος θέλησε να δώσει ένα τέλος στα διάφορα σενάρια γύρω από την σχέση του με τον Φώτη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στέλιος Παρλιάρος: «Τους ήρθε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι με έναν σεφ»

Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Δύο στη 1 και μίλησε για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για τον ίδιο και το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου.Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Δύο στη 1 και μίλησε για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για τον ίδιο και το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου.«Στην αρχή με ενόχλησε. Είπα έλεος. Σε μια συνέντευξη πρόσφατα είπα το παιδί του Φώτη θα παντρευτεί κι ακόμα θα λένε ότι είναι δικό μου. Με τον Φώτη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στέλιος Παρλιάρος: Ξεσπά ξανά για το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου – “Δεν είναι δικό μου”

Ο Στέλιος Παρλιάρος θέλησε να δώσει τέλος στα σενάρια γύρω από την σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ο Στέλιος Παρλιάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στη Μία” της ΕΡΤ και μίλησε για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για τον ίδιο και το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ σε σχέση με τον παρουσιαστή και πως […] The post Στέλιος Παρλιάρος: Ξεσπά ξανά για το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου – “Δεν είναι δικό μου” appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε