Φώτης Σεργουλόπουλος για Βασίλη Τσιάρτα: «Θέλω να του πω ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ»
13:40 - 04/11/2022
Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος για Βασίλη Τσιάρτα: «Θέλω να του πω ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεργουλόπουλος για Τσιάρτα: «Θέλω να του πω ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ»
Λίγο μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε ένοχο τον πρώην ποδοσφαιριστή για τρανσφοβική ανάρτηση, ο παρουσιαστής του απαντά - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣεργουλόπουλος εναντίον Τσιάρτα: «Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω»
Το δικό του μήνυμα στον Βασίλη Τσιάρτα έστειλε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά την καταδίκη του γνωστού ποδοσφαιριστή για τρανσφοβική ανάρτηση. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για την καταδίκη του Βασίλη Τσιάρτα σε δέκα μήνες φυλάκισης και χρηματική ποινή 5000€ για παλαιότερη τρανσφοβική ανάρτηση του γνωστού […]
The post Σεργουλόπουλος εναντίον Τσιάρτα: «Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλω να πω στον κύριο Τσιάρτα ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ»
Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε...
Διαβάστε το στο ZouglaΦώτης Σεργουλόπουλος προς Βασίλη Τσιάρτα: «Θα μιλάω για το παιδί μου όπου σταθώ και όπου βρεθώ»
Δείτε τι είπε on air o παρουσιαστής
Διαβάστε το στο in.grΦώτης Σεργουλόπουλος για Βασίλη Τσιάρτα: «Ιστορική απόφαση, το χάρηκα πάρα πολύ» (vid)
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο για τρανσφοβική ανάρτηση.
Διαβάστε το στο GazzettaΦώτης Σεργουλόπουλος: «Θα μιλάω για το παιδί μου όπου σταθώ και όπου βρεθώ»
Δείτε τι είπε on air o παρουσιαστής
Διαβάστε το στο tanea.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλω να πω στον κύριο Τσιάρτα ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ»
Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣεργουλόπουλος κατά Τσιάρτα: «Θέλω να του πω στον ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου»
Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον Βασίλη Τσιάρτα, σχετικά με ρατσιστικά σχόλια που έχει κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής.Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον Βασίλη Τσιάρτα, σχετικά με ρατσιστικά σχόλια που έχει κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής.Ο Βασίλης Τσιάρτας καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017 στα social media. Ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου»
Ο Βασίλης Τσιάρτας καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦώτης Σεργουλόπουλος για Βασίλη Τσιάρτα: «Θέλω να του πω ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ»
Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα στον Βασίλη Τσιάρτα μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στην ΕΡΤ, «Πρωίαν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ»
Ο Βασίλης Τσιάρτας κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα στον Βασίλη Τσιάρτα μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στην ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον τη […]
Διαβάστε το στο dete.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλω να πω στον Τσιάρτα ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ»
Μήνυμα στον Βασίλη Τσιάρτα απηύθυνε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσω της εκπομπής του. Θυμίζουμε ότι χθες έγινε γνωστό ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τρανσφοβική ανάρτηση του στα social media το 2017. «Όμορφη αυτή η Παρασκευή και έχω πάρα πολύ καλά νέα. Θέλω να πω ότι […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλω να πω στον Τσιάρτα ότι θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΣεργουλόπουλος εναντίον Τσιάρτα: «Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω»
Το δικό του μήνυμα στον Βασίλη Τσιάρτα έστειλε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά την καταδίκη του [...]
The post Σεργουλόπουλος εναντίον Τσιάρτα: «Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr