Αναστασία Παντούση: «Είμαι ερωτευμένη με τον Ιωάννα Παπαζήση αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό»
12:30 - 04/11/2022
Η Αναστασία Παντούση που πρωταγωνιστεί στο “Κόκκινο Ποτάμι 2” ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε σήμερα το
To άρθρο Αναστασία Παντούση: «Είμαι ερωτευμένη με τον Ιωάννα Παπαζήση αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστασία Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση: «Είμαι ερωτευμένη αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Παρασκευής η Αναστασία Παντούση, η οποία αναφέρθηκα και στον σύντροφό της, Ιωάννη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑναστασία Παντούση: «Είμαι ερωτευμένη με τον Ιωάννη Παπαζήση, αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό»
Η Αναστασία Παντούση που πρωταγωνιστεί στο “Κόκκινο Ποτάμι 2” ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/11 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Πρωινό μας“.
Η Αναστασία Παντούση που πρωταγωνιστεί στο “Κόκκινο Ποτάμι 2” ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/11 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Πρωινό μας“. Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, μίλησε για την αρνητική ενέργεια που έχει εισπράξει στο παρελθόν από γυναίκα ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr