GNTM 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Σοφία Χατζηπαντελή

12:04 - 04/11/2022

Μπορεί το πέρασμα της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM 5 να ήταν σύντομο, ωστόσο κατάφερε από το πρώτο επεισόδιο να…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Επέστρεψε η Σοφία Χατζηπαντελή – Ποια θέλει να δει νικήτρια

Στο GNTM θα δούμε ξανά τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast Star». «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πίσω στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία που βρίσκομαι εδώ για δεύτερη φορά, καθώς την πρώτη που είχα έρθει στην Αθήνα κανένας δεν με ήξερα, ενώ τώρα νομίζω με ξέρουν και με αγαπούν» είπε αρχικά. «Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα γυρίσω και είπε ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition του GNTM και ήμουν ευχαριστημένη. Δεν νομίζω ότι η ιστορία αυτή θα κλείσει ακόμη, καθώς αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και δεν είναι μόνο για το τηλεοπτικό πρόγραμμα, θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή τους. Εγώ θα παίξω την Σοφία, πάντα είμαι η Σοφία. Αυτή τη φορά θ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Προεδρικές εκλογές στη Μολδαβία: Νικήτρια η φιλοευρωπαία Μάγια Σάντου

Ισημερινός: Φρικτό τροχαίο με δέκα νεκρούς – «Θαύμα» με κοριτσάκι ενός έτους

Βασιλιάς Κάρολος: Η Καμίλα ενημέρωσε με τέσσερις λέξεις για την υγεία του

The Voice: Διαγωνιζόμενη συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο - «Βγήκα δυνατή από αυτό»

Παππούς για δεύτερη φορά ο Μπιλ Γκέιτς - Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του στα social media

ΣΥΡΙΖΑ: Για fake αποτελέσματα μιλάει ο Κασσελάκης