Σελένα Γκόμεζ: Η διάγνωση με διπολική διαταραχή και η πιθανότητα να μην αποκτήσει παιδιά
19:34 - 03/11/2022
Η Σελένα Γκόμεζ κάνει αποκαλύψεις για την υγεία της και την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια που αναζητούσε θεραπεία. «Θα είμαι πολύ ανοιχτή με όλους για αυτό: Έχω πάει σε τέσσερα κέντρα θεραπείας. Νομίζω ότι όταν άρχισα να ξεπερνάω τα είκοσί μου ήταν όταν άρχισε να γίνεται πιο σκοτεινό, […]
The post Σελένα Γκόμεζ: Η διάγνωση με διπολική διαταραχή και η πιθανότητα να μην αποκτήσει παιδιά appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σελένα Γκόμεζ: «Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή, ζούσα για μήνες μια παράνοια»
Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την διαταραχή της και περιέγραψε το δύσκολο «ταξίδι» της προς τη θεραπεία
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣελίνα Γκόμεζ: Η διάγνωση με διπολική διαταραχή, το ψυχωτικό επεισόδιο και η πιθανότητα να μην αποκτήσει παιδιά
Η Σελίνα Γκόμεζ πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone και παράλληλα παραχώρησε μια άκρως
To άρθρο Σελίνα Γκόμεζ: Η διάγνωση με διπολική διαταραχή, το ψυχωτικό επεισόδιο και η πιθανότητα να μην αποκτήσει παιδιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grSelena Gomez: Μίλησε για τη διπολική διαταραχή και το ενδεχόμενο να μην μπορεί να κάνει παιδιά
Η Selena Gomez μίλησε για τη διπολική διαταραχή, το ψυχωσικό επεισόδιο που έπαθε το 2018, αλλά και το όνειρό της να γίνει μητέρα.
Διαβάστε το στο neolaia.gr