Σελένα Γκόμεζ: Η διάγνωση με διπολική διαταραχή και η πιθανότητα να μην αποκτήσει παιδιά

19:34 - 03/11/2022

Η Σελένα Γκόμεζ κάνει αποκαλύψεις για την υγεία της και την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια που αναζητούσε θεραπεία. «Θα είμαι πολύ ανοιχτή με όλους για αυτό: Έχω πάει σε τέσσερα κέντρα θεραπείας. Νομίζω ότι όταν άρχισα να ξεπερνάω τα είκοσί μου ήταν όταν άρχισε να γίνεται πιο σκοτεινό, […] The post Σελένα Γκόμεζ: Η διάγνωση με διπολική διαταραχή και η πιθανότητα να μην αποκτήσει παιδιά appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σελένα Γκόμεζ: «Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή, ζούσα για μήνες μια παράνοια»

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την διαταραχή της και περιέγραψε το δύσκολο «ταξίδι» της προς τη θεραπεία

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σελίνα Γκόμεζ: Η διάγνωση με διπολική διαταραχή, το ψυχωτικό επεισόδιο και η πιθανότητα να μην αποκτήσει παιδιά

Η Σελίνα Γκόμεζ πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone και παράλληλα παραχώρησε μια άκρως To άρθρο Σελίνα Γκόμεζ: Η διάγνωση με διπολική διαταραχή, το ψυχωτικό επεισόδιο και η πιθανότητα να μην αποκτήσει παιδιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Selena Gomez: Μίλησε για τη διπολική διαταραχή και το ενδεχόμενο να μην μπορεί να κάνει παιδιά

Η Selena Gomez μίλησε για τη διπολική διαταραχή, το ψυχωσικό επεισόδιο που έπαθε το 2018, αλλά και το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»