Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη- Αρπαχτήκαμε στις δουλειές»

15:52 - 03/11/2022

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη, αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε το ακραίο σκηνικό που αντιμετώπισε στη δουλειά του - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω αρπαχτεί στις μπουνιές με σκηνοθέτη λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς

Ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε περιστατικό όπου είχε πιαστεί στα χέρια με σκηνοθέτη επειδή του συμπεριφερόταν κακοποιητικά. «Κι εγώ έχω υπάρξει θύμα από σκηνοθέτες. Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Δε θα πω το όνομά του δημόσια γιατί αρπαχτήκαμε στις μπουνιές αλλά εγώ ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω αρπαχτεί στις μπουνιές με σκηνοθέτη λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη και αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για ένα άγριο συμβάν που είχε ο ίδιος με γνωστό σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο in.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη – Αρπαχτήκαμε στις μπουνιές

Μια απολαυστική συνάντηση είχε ο Ρένος Χαραλαμπίδης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Πέμπτης (03/11) ο οποίος μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει «ξεφτιλιστεί» από σκηνοθέτη. Σε ερώτηση της Τζένης Μελιτά για το εάν αισθάνεται πως έχει κάποιο προνόμιο επειδή είναι ένας λευκός και επιτυχημένος στη δουλειά του άντρας, ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι, είμαι ύποπτος. Δεν είναι προνόμιο και μου ‘χει κάνει εντύπωση. Επειδή όντως έγιναν εγκλήματα στον χώρο μας που δικάζονται αυτή τη στιγμή, πολλές φορές αντιμετωπίζεσαι ως ένας δυνάμει παρενοχλητής», ενώ πρόσθεσε: «Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι σκηνοθέτης κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω αρπαχτεί στις μπουνιές με σκηνοθέτη λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω αρπαχτεί στις μπουνιές με σκηνοθέτη λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη και αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»

«Επειδή όντως έγιναν εγκλήματα στον χώρο μας, πολλές φορές αντιμετωπίζεσαι ως ένας δυνάμει βιαστής»

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μίλησε μεταξύ άλλων στις κακοποιητικές συμπεριφορές που καταγγέλλονται στον χώρο του θεάτρου, αλλά και τον ρατσισμό που μπορεί να βιώσει ένας λευκός άντρας ως δυνάμει βιαστής. Οι δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει μέσα από συνεργασία Σε ερώτηση της Τζένης Μελιτά για το εάν αισθάνεται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: “Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη, αρπαχτήκαμε στις μπουνιές”

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” και μεταξύ άλλων μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό, όπου είχε έρθει στα χέρια με έναν σκηνοθέτη επειδή του συμπεριφερόταν κακοποιητικά. “Κι εγώ έχω υπάρξει θύμα από σκηνοθέτες. Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Δε […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: “Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη, αρπαχτήκαμε στις μπουνιές” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες