Αντίνοος Αλμπάνης: «Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών»
09:20 - 03/11/2022
Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Ο αγαπημένος ηθοποιός
To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: «Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑντίνοος Αλμπάνης: Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών
Ο ταλαντούχος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του στη αγαπημένη σειρά «Maestro», αλλά αποκάλυψε και μία πριπέτεια με λογαριασμό στα social media. Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Maestro», αποκαλύπτοντας πως στην αρχή του το έπαιξε δύσκολος για πλάκα. ... Περισσότερα
To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑντίνοος Αλμπάνης: «Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»...
Διαβάστε το στο ZouglaMaestro – Αντίνοος Αλμπάνης: Κάποιος έκανε λογαριασμό εν αγνοία μου και έκλεινε ραντεβού με ανήλικα κορίτσια
Για το ρόλο του στη σειρά Maestro και στην υπόθεση που αντιμετώπισε στο παρελθόν με έναν fake λογαριασμό στα social media μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Αντίνοος Αλμπάνης. «Μετά από 14 χρόνια που ξανασυνεργάζομαι με τον Χριστόφορο, δεν έχει αλλάξει πολύ. Το ίδιο ώριμος και δουλεμένος ήταν, εγώ ήμουν πολύ άγουρος τότε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει στους ηθοποιούς τεράστια ελευθερία και την πολυτέλεια της πρόβας» είπε ο ηθοποιός. «Το Maestro δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο. Το θέμα είναι να μην κάνουμε ότι δεν μας αφορά αυτό που γίνεται στο διπλανό σπίτι. Εύχομαι η σειρά να μείνει στην ιστορία ως η δουλειά που μας θύμισε το πως πρέπει να γίνεται η τηλεόραση» είπε. Ο Αντ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντίνοος Αλμπάνης: «Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα και μίλησε και για τον ρόλο του στη σειρά «Maestro» όπου τον...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Έκανε λογαριασμό στα social κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών» – Πρωταγωνιστής του “Maestro” καταγγέλλει
Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 3/11 ένας ηθοποιός, ο οποίος αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του καναλιού, “Maestro” , η οποία θίγει πολύ σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, αλλά τα οποία συνήθως αποσιωπούνται στην τηλεόραση… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Love Island: Αποχώρησαν ένα βήμα πριν […]
Το άρθρο «Έκανε λογαριασμό στα social κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών» – Πρωταγωνιστής του “Maestro” καταγγέλλει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑντίνοος Αλμπάνης: "Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών"
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο "Mega Καλημέρα"
Διαβάστε το στο thetoc.grΑντίνοος Αλμπάνης: Κάποιος έκανε λογαριασμό εν αγνοία μου και έκλεινε ραντεβού με ανήλικα κορίτσια
Τι λέει για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Maestro»
Διαβάστε το στο news.grΑντίνοος Αλμπάνης: "Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών"
"Έρχονταν στο καμαρίνι και μου έλεγαν ήρθα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr