Γιώργος Τσαλίκης: Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά ότι το σεξ δεν είναι αυτό που βλέπουν στις ερωτικές ταινίες

05:00 - 03/11/2022

O Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε την Τετάρτη (2/11) στο πλατό του «The 2Night Show» τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του για την κοινωνία, τους εφήβους και το μεγάλωμα των παιδιών του, ενώ εξέφρασε την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα κοινά, από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιστερίου. «Η επικοινωνία είναι κάτι που με χαρακτηρίζει και την έχω βελτιώσει με τα χρόνια. Έμαθα να ακούω και να δίνω στον άλλον τον χώρο να πει αυτά που θέλει. Κάποιες φορές που τα παιδιά μου ήταν μικρά και μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία με έναν μπασκετμπολίστα, πήγα με ντροπή να το ζητήσω αλλά μέσα μου ήθελα να πει ναι στα παιδιά μου. Έκτοτε αποφάσ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ανοικτό ενδεχόμενο έκτακτης φορολόγησης των τραπεζικών κερδών αφήνει η κυβέρνηση

Άδειασαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν επιταγές 50.000 ευρώ από εργοστάσιο ξηρών καρπών

Αγόρασε το 35% ομάδας με 100 εκατ. ο Ηλιόπουλος – Επεισόδιο στο Καραϊσκάκη

Διασωληνώθηκε 13χρονος με αναπνευστικά προβλήματα στο Αγρίνιο – Διακομίζεται σε ΜΕΘ Παίδων

16χρονοι έστησαν καρτέρι σε 14χρονο στη Λέσβο και τον πλάκωσαν στο ξύλο

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας, κινητοποιήσεις κατά της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ