Κρήτη: Γονείς έκαναν μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς για κακοποίηση μαθητών – «Έπιασε τον γιο μου απ’ τον λαιμό»

20:40 - 02/11/2022

Περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας από δασκάλους προς μαθητές σε Δημοτικά σχολεία στην Κρήτη καταγγέλλονται από γονείς στην αστυνομία. Η μία από τις δύο καταγγελίες κατά δασκάλων έγινε από μητέρα, 35 ετών, στο αστυνομικό τμήμα Χανίων. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 65χρονος δάσκαλος του γιου της έπιασε το 12χρονο γιο της απ’ τον λαιμό. Σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Κρήτη: Γονείς έκαναν μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς για κακοποίηση μαθητών – «Έπιασε τον γιο μου απ’ τον λαιμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Γονείς έκαναν μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς για κακοποίηση μαθητών – «Έπιασε τον γιο μου απ’ τον λαιμό»

Περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας από δασκάλους προς μαθητές σε Δημοτικά σχολεία στην Κρήτη καταγγέλλονται από γονείς στην αστυνομία.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Πούτιν διαγράφει υπέρογκα χρέη νεοσυλλέκτων που θα πολεμήσουν στην Ουκρανία

Στο έλεος της χιονοθύελλας «Μπερτ» η Βρετανία - Χάος στις συγκοινωνίες, κομμένο ρεύμα και ένας νεκρός από πτώση δέντρου

Γιάννης Στάνκογλου: Τα παιδιά μου μού δίνουν ενέργεια και μπορώ να συνεχίζω καλύτερα

Ματθίλδη Μαγγίρα: Με το sun gazing δεν πεινάς – Το μοναδικό όνειρό μου που δεν έχει πραγματοποιηθεί, είναι ο διακτινισμός

Φωτιά στην Κερατέα κοντά στον οικισμό Διόνυσος – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Προκαλεί ο Φιντάν: «Ιστορικό λάθος η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ» - Νέα αναφορά για «καζάν καζάν» στο Αιγαίο