Γιώτα Νέγκα: “Μου έλεγαν να αλλάξω την εμφάνισή μου για να κάνω καριέρα – Ήμουν πιο ταγάρι…”

19:50 - 02/11/2022

Η Γιώτα Νέγκα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4” και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καριέρα της και για το διαζύγιό της. “Ήρθε κάποιος να μου πει “επειδή είσαι καλή, πρέπει να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση και εγώ θα σε κάνω σταρ”. Ήμουν μελαχρινή, σγουρομάλλα, πιο… ταγάρι, πιο […] The post Γιώτα Νέγκα: “Μου έλεγαν να αλλάξω την εμφάνισή μου για να κάνω καριέρα – Ήμουν πιο ταγάρι…” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώτα Νέγκα: «Μου έλεγαν να αλλάξω εξωτερική εμφάνιση για να κάνω καριέρα»

Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην πρόταση που της έκαναν, προκειμένου να την «προωθήσουν»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώτα Νέγκα: «Μου έλεγαν να αλλάξω την εμφάνισή μου για να κάνω καριέρα – Ήμουν πιο ταγάρι…»

Η Γιώτα Νέγκα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4” και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καριέρα της και για το διαζύγιό της.

Διαβάστε το στο real.gr

Γιώτα Νέγκα: «Μου είπαν να αλλάξω την εξωτερική μου εμφάνιση για να κάνω μεγάλη καριέρα»

Η Γιώτα Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις αλλαγές που της ζήτησαν να κάνει για την καριέρα της αλλά και το διαζύγιο. Όπως αποκάλυψε, υπήρξε άνθρωπος που την πλησίασε και της πρότεινε να αλλάξει τα μαλλιά της και γενικά την εξωτερική της εμφάνιση προκειμένου να την κάνει ο ίδιος μεγάλη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια