Ελ Αραμπί: «Νίκη με τη Ναντ θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι»

16:52 - 02/11/2022

Ελ Αραμπί: «Νίκη με τη Ναντ θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι» 02/11/2022 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναντ (3/11, 19:45) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο Γιουσέφ ελ Αραμπί εκπροσώπησε τους παίκτες των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι. "Είμαστε καλά, έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και μετά έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής και πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση", δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός επιθετικός. Για τον ίδιο και την κατάστασή του "Το μυστικό μου είναι πως είμαι ένας παίκτης που πάντα προσπαθώ και δουλεύω. Είμαι εκεί, αλλά τη δουλειά την κάνει όλη η

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελ Αραμπί: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, ώστε να έχουμε αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι»

Όλα όσα είπε ο Ελ Αραμπί για τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στο Europa League κόντρα στη Ναντ, αλλά και για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε το στο in.gr

Ελ Αραμπί: Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, για αυτοπεποίθηση εν όψει ντέρμπι

Όλα όσα είπε ο Ελ Αραμπί για τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στο Europa League κόντρα στη Ναντ, αλλά και για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ελ Αραμπί: «Κίνητρό μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι πριν το ντέρμπι»

O Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ναντ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League. «Δεν είναι συνηθισμένο να έχουμε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)