Γιάννης Μάρκου: Μιλά πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο για την άγρια επίθεση – «Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»
15:44 - 02/11/2022
Συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου. Για πρώτη φορά μετά
To άρθρο Γιάννης Μάρκου: Μιλά πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο για την άγρια επίθεση – «Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαρυμπόμπη: Ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο – «Ήθελε να με σκοτώσει»
Πέντε 24ωρα μετά τη δολοφονική επίθεση στη Βαρυμπόμπη, ο Γιάννης Μάρκου περιγράφει πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο τα όσα έζησε τη νύχτα της 28ης Οκτωβρίου. Μιλώντας στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιάννης Μάρκου συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε στη Βαρυμπόμπη. «Ο άνθρωπος πρέπει να ... Περισσότερα
To άρθρο Βαρυμπόμπη: Ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο – «Ήθελε να με σκοτώσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιάννης Μάρκου: Πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο για την άγρια επίθεση που δέχθηκε
Ο 26χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί την Πέμπτη, αρνείται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας . Ο επιχειρηματίας μέσα από το νοσοκομείο, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί
Διαβάστε το στο tovimaΓιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο: Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για τις μαχαιριές που δέχθηκε στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου σε μία καντίνα. Σε υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο επιχειρηματίας, ο οποίος φοράει λευκή μπλούζα, και ο 26χρονος, ντυμένος στα μαύρα, να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του κατηγορούμενου, ενώ στη συνέχεια οι δύο άνδρες χάνονται από το πλάνο και τότε ο 26χρονος μαχαίρωσε τον επιχειρηματία. «Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με… Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια… Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤα πρώτα λόγια του επιχειρηματία για την άγρια επίθεση που δέχθηκε - «Ήθελε να σκοτώσει»
Στο νοσοκομείο παραμένει ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε στη Βαρυμπόμπη ενώ μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα βίωσε.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Μάρκου για την άγρια επίθεση που δέχθηκε: «Ήθελε να σκοτώσει»
Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε στη Βαρυμπόμπη.Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε στη Βαρυμπόμπη.Ο Γιάννης Μάρκου μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα βίωσε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με… Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο: «Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»
Ο Γιάννης Μάρκου συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Για πρώτη φορά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε, ο […]
The post Συγκλονίζει ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο: «Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο: Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα
«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος...», είπε ο επιχειρηματίας και αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του: «Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές»
Διαβάστε το στο news.grΟ Γιάννης Μάρκου μιλά για πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο για την άγρια επίθεση – «Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»
Συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, ο οποίος μιλά για πρώτη φορά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, όταν ο επιχειρηματίας και η παρέα του βρέθηκαν σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη. Δύο νεαροί, 19 και 26 ετών, ξεκίνησαν να λογομαχούν με την […]
Διαβάστε το στο irafina.gr