Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό»
14:12 - 02/11/2022
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Εβελίνα Νύκτα έδωσε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, […]
The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό»
Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν ασπρίσουν τα μαλλιά του θα τα βάψει
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΡένος Χαραλαμπίδης: Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό
“Η έκρηξη και η φωτιά του σεξουαλικού πάθους σβήνει γρήγορα στη σχέση, αυτό που μένει είναι η καλή παρέα” δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα Εβελίνα Νύκτα για την απώλεια του πατέρα του και το πως αντιμετωπίζει πλέον το φλερτ. «Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς, ... Περισσότερα
To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΡένος Χαραλαμπίδης: Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς – Δε φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης το πρωί της Τετάρτης (02/11) και παραδέχθηκε πως: «Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς, θα τα βάψω». Ο ηθοποιός τόνισε πως: «Στο πλαίσιο της εξέλιξης, ο άντρας που τα βάφει δεν πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενος. Γιατί υπήρχε ένας κοινωνικός ρατσισμός. Απενοχοποίηση στο βάψιμο των μαλλιών, απενοχοποίηση στην εμφύτευση… Έχω κάνει ήδη εμφύτευση μαλλιών, μου είχαν πέσει αρκετά». Αναφερόμενος στην απώλεια του πατέρα του, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Ο πατέρας μου κοιμήθηκε πλήρης ημερών, ήμουν προετοιμασμένος από καιρό, αυτό βέβαια δεν μετριάζει τον πόνο της απώλειας αλλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡένος Χαραλαμπίδης: Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό
“Η έκρηξη και η φωτιά του σεξουαλικού πάθους σβήνει γρήγορα στη σχέση, αυτό που μένει είναι η καλή παρέα” δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.
Διαβάστε το στο thebest.grΡένος Χαραλαμπίδης: Έχω κάνει ήδη εμφύτευση μαλλιών- Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.«Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς, θα τα βάψω. Έχω κάνει ήδη εμφύτευση μαλλιών, μου είχαν πέσει αρκετά. Ο πατέρας μου κοιμήθηκε πλήρης ημερών, ήμουν προετοιμασμένος από καιρό και νιώθω τυχερός που ήμουν 52 ετών. Αντιμετωπίζω σε καθημερινή βάση τον κίνδυνο της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡένος Χαραλαμπίδης: Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό
Η έκρηξη και η φωτιά του σεξουαλικού πάθους σβήνει γρήγορα στη σχέση, αυτό που μένει είναι η καλή παρέα” δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα Εβελίνα Νύκτα για την απώλεια του πατέρα του και το πως αντιμετωπίζει πλέον το φλερτ. «Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς, […]
Διαβάστε το στο dete.gr