Η Μαρία Κανελλοπούλου εξομολογείται για το παιδί που δεν απέκτησε
13:57 - 21/01/2020
Περισσότερο από 10 χρόνια είχε να εμφανιστεί -όπως η ίδια είπε στο Πρωινό- σε παρόμοια εκπομπή, η Μαρία Κανελλοπούλου. Σε […]
The post Η Μαρία Κανελλοπούλου εξομολογείται για το παιδί που δεν απέκτησε appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Κανελλοπούλου εξομολογείται για το παιδί που δεν απέκτησε (βίντεο)
Η ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις...
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Μαρία Κανελλοπούλου εξομολογείται για το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι σπάνιες, ωστόσο, είναι πολύ αγαπητή στο κοινό από τους ρόλους της σε επιτυχημένες σειρές. Ο λόγος για τη Μαρία Κανελλοπούλου ή αλλιώς την τηλεοπτική «Τασία» του Καφέ της Χαράς». Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλους και για όλα, μη διστάζοντας να αναφερθεί και στο παιδί που δεν απέκτησε ποτέ, που όπως η ίδια επισημαίνει αποτελεί και το μοναδικό «κενό» στη ζωή της.
«Το μόνο κενό της ζωής μου είναι το παιδί. Δεν έτυχε να αποκτήσω ένα παιδί που θα ήθελα να έχω. Οι συνθήκες της υιοθεσίας απέκλειαν ανθρώπους σαν κι εμένα. Είχα σκεφτεί να υιοθετήσω, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο να το κάνω. Μετά βρίσκεις άλλα
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Μαρία Κανελλοπούλου εξομολογείται για το παιδί που δεν απέκτησε
Περισσότερο από 10 χρόνια είχε να εμφανιστεί -όπως η ίδια είπε στο Πρωινό- σε παρόμοια εκπομπή, η Μαρία Κανελλοπούλου. Σε μια τρυφερή κουβέντα που είχε με τη Φαίη Σκορδά, η ηθοποιός μίλησε για όλα. Ιδιαίτερη η αναφορά της για το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδί. Η Μαρία Κανελλοπούλου εξομολογήθηκε: “Το μόνο κενό της ζωής μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚανελλοπούλου: «Το μόνο κενό της ζωής μου είναι το παιδί που δεν απέκτησα»
Η εξομολόγηση της ηθοποιού από το Καφέ της Χαράς
Διαβάστε το στο ekriti.gr