Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σχόλιό της για τον Πάνο Βλάχο και την τηλεοπτική της επιστροφή

08:56 - 02/11/2022

Ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια. Η […] The post Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σχόλιό της για τον Πάνο Βλάχο και την τηλεοπτική της επιστροφή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Είναι τελικά ζευγάρι ή έχουν χωρίσει;

Οι δύο ηθοποιοί αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική ζωή τους.

Διαβάστε το στο in.gr

Χώρισαν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος: Η τελευταία κοινή εμφάνιση

"Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Είναι τελικά ζευγάρι ή έχουν χωρίσει;

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε το βράδυ της Τρίτης μια σπάνια βραδινή έξοδο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την γνωστή ηθοποιό και όπως ήταν επόμενο την ρώτησαν για τον Πάνο Βλάχο.  «Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» είπε αρχικά η […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Το σχόλιό της για τον Πάνο Βλάχο και την τηλεοπτική της επιστροφή

"Την έχω δει τη σειρά και ναι τον καμαρώνω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»