Emily Ratajkowski: Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά straight άτομα
19:24 - 01/11/2022
Το μοντέλο, το οποίο δήλωσε πως είναι bisexual στις αρχές Οκτωβρίου, είπε στο Harper’s Bazaar ότι πιστεύει πως όλοι είμαστε ενδεχομένως αμφιφυλόφιλοι.
Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έμιλι Ρατακόφσκι: Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά straight άτομα
Συνέντευξη στο περιοδικό Harper’s Bazaar παραχώρησε η Έμιλι Ρατακόφσκι η οποία κοσμεί και το εξώφυλλο του τεύχους του Νοεμβρίου. Το μοντέλο στην συνέντευξή του δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχουν straight άνθρωποι. Υπενθυμίζεται πως η Έμιλι Ρατακόφσκι δήλωσε πως είναι bisexual στις αρχές Οκτωβρίου και τόνισε στο περιοδικό ότι πιστεύει πως όλοι είμαστε ενδεχομένως αμφιφυλόφιλοι. «Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό», είπε στο περιοδικό για το εξώφυλλό της τον Νοέμβριο του 2022 και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω πραγματικά στους στρέιτ ανθρώπους». «Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς παρουσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια. Δεν θέλω να γίνω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grEmily Ratajkowski: H δήλωσή της που θα συζητηθεί – “Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά straight άνθρωποι”
Η Emily Ratajkowski έκανε μια δήλωση που θα προκαλέσει αίσθηση. Συγκεκριμένα το διάσημο μοντέλο μιλώντας στο Harper’s Bazaar για το τεύχος Νοεμβρίου υπογράμμισε ότι πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ενδεχομένως αμφιφυλόφιλοι. “Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό”, τόνισε η Emily Ratajkowski και πρόσθεσε: “Δεν πιστεύω πραγματικά στους straight ανθρώπους. Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με […]
The post Emily Ratajkowski: H δήλωσή της που θα συζητηθεί – “Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά straight άνθρωποι” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr