Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία… Από τότε μου έχει μείνει φόβος»

13:40 - 01/11/2022

Με αφορμή τη ζημιά 77 εκ. δολαρίων που έγινε σε μουσείο στην Ταϊβάν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε δύο προσωπικές αποκαλύψεις, […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία… Από τότε μου έχει μείνει φόβος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν χάλασε έργο τέχνης στο Παρίσι – Έχει ασφαλίσει το γιο του στη Γαλλί για τον ίδιο λόγο

Σε δυο άκρως προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το μεσημέρι της Τρίτης (01/11) στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ. Ο παρουσιαστής αρχικά αποκάλυψε πως έχει κάνει ειδική ασφάλεια στο γιο του ώστε να μην πληρώσει χρήματα σε περίπτωση που κάνει ζημιά σε κάποιο μουσείο της Γαλλίας ενώ στην συνέχεια θυμήθηκε όταν εκείνος έκανε ζημιά σε έργο καλλιτέχνη γιατί νόμιζε πως το έργο του ήταν διαδραστικό. «Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία, αν μπει σε μουσείο και κάνει ζημιά να μην το πληρώσω. Υπάρχει ειδική ασφάλεια για τα παιδιά. Το είχα φόβο. Γιατί θα σου πω…», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια προχώρησε και στη δεύτερη αποκάλυψη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία" - Τι φοβάται ο παρουσιαστής

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξήγησε τον λόγο που έχει κάνει ειδική ασφάλεια στον γιο του στη Γαλλία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία, αν μπει σε μουσείο και κάνει ζημιά…

Ο παρουσιαστής εκμυστηρεύτηκε ένα δικό του πάθημα σε έκθεση τέχνης στο Παρίσι

Διαβάστε το στο news.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο λόγος που ασφάλισε τον γιο του στην Γαλλία

«Έχω χαλάσει έργο τέχνης στο Beaubourg στο Παρίσι. Ήταν τη δεκαετία του ’80 μια μεγάλη έκθεση Γιαπωνέζων καλλιτεχνών», εξομολογήθηκε ο Σεργουλόπουλος Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε δύο προσωπικές αποκαλύψεις, με αφορμή τη ζημιά 77 εκ. δολαρίων που έγινε σε μουσείο στην Ταϊβάν, στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον. Ο παρουσιαστής πρώτα απ’ όλα αποκάλυψε πως έχει κάνει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία"

"Από τότε μου έχει μείνει φόβος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε