Γιάννα Τερζή: Το σοβαρό χειρουργείο και η μεγάλη αποκατάσταση – «Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα»

12:38 - 01/11/2022

Η Γιάννα Τερζή φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα. Μεταξύ άλλων, To άρθρο Γιάννα Τερζή: Το σοβαρό χειρουργείο και η μεγάλη αποκατάσταση – «Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννα Τερζή: Το σοβαρό χειρουργείο και η δύσκολη αποκατάσταση

Γιάννα Τερζή: Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αναγκάστηκε να απέχει για…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα»

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη η Γιάννα Τερζή το πρωί της Τρίτης (01/11) όπου εξομολογήθηκε πως ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας το οποίο την ανάγκασε να φύγει στη Γερμανία για ένα μήνα ώστε να το αντιμετωπίσει. «Μετά την πανδημία είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας. Έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και δυστυχώς να απέχω από τη μουσική. Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός που έπρεπε να βρω. Ήταν ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά το δύσκολο ήταν η αποκατάσταση μετά. Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Στην αρχή ή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννα Τερζή: Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο που υπεβλήθη – «Έφυγα για ένα μήνα στη Γερμανία»

Καλεσμένη στην εκπομπή, «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά ήταν η Γιάννα Τερζή, η οποία αναφέρθηκε πρώτη φορά στην περιπέτεια υγείας της, στο χειρουργείο που...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννα Τερζή: Το σοβαρό χειρουργείο και η αποκατάσταση στη Γερμανία για την κόρη του Πασχάλη Τερζή

Στο «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά μίλησε η Γιάννα Τερζή. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και κόρη του σπουδαίου Πασχάλη Τερζή μίλησε για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε και την μακράς διάρκειας αποκατάστασή της.«Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός μου. Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»