Νίκος Πολυδερόπουλος: Λόγω της δυσλεξίας δεν τα κατάφερνα στο σχολείο

11:14 - 01/11/2022

Ο Αχαιός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις απαιτήσεις του ρόλου του στο «Μαύρο Ρόδο», το ατύχημα που είχε και τη σχέση του με τον Θεό και το Άγιο Όρος.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Πολυδερόπουλος: Λόγω της δυσλεξίας δεν τα κατάφερνα στο σχολείο – Έχω και δυσγραφία

Με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και χαρακτήρισε το ρόλο του «διαφορετικό» αφού έχει «πολλές ανατροπές και δυσκολίες». Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν σε καροτσάκι γιατί είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή». Ο Νίκος Πολυδερόπουλος τόνισε πως ξεκίνησε να σπουδάζει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο «γιατί λόγω της δυσλεξίας δεν τα κατάφερνα στο σχολείο. Έχω και δυσγραφία. Δεν μπορείς να γράψεις, μπερδεύεις τις λέξεις ή τις γράφεις ανάποδα». Σε ότι αφορά τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν είπε πως: «Έχω δουλέψει σερβιτόρος, οικοδομή γιατί έχω τελειώσει θερμο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω δυσλεξία και δυσγραφία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τις απαιτήσεις του […] The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω δυσλεξία και δυσγραφία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Ηλεία: Πέταξαν κουτάβια μέσα σε τσουβάλια

Πατρινός έμεινε 199 μέρες στη φυλακή-Αθωώθηκε και κέρδισε αποζημίωση

Πάτρα: Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο

Βλαντιμίρ Σκλιάροφ: Νεκρός ο γνωστός Ρώσος χορευτής μπαλέτου

Πόθεν Έσχες: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τις δηλώσεις του 2024

Αργίες 2025: Όλα τα τριήμερα και τετραήμερα για ξεκούραση και μικρές αποδράσεις