Τζέιμς Καφετζής: «Η Ατζούν Media μου έχει κάνει μήνυση, δεν θα είμαι στο All-Star Survivor»

10:26 - 01/11/2022

Τα 26α γενέθλιά του γιόρτασε ο Τζέιμς Καφετζής παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο πάρτι […] The post Τζέιμς Καφετζής: «Η Ατζούν Media μου έχει κάνει μήνυση, δεν θα είμαι στο All-Star Survivor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζ. Καφετζής: Η Ατζούν Media μού έχει κάνει μήνυση, άρα δε θα πάω στο All Star Survivor!

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζέιμς Καφετζής για All Star Survivor: «Η Acun Medya μου έχει κάνει μήνυση»

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζέιμς Καφετζής για All Star Survivor: «Η Acun Medya μου έχει κάνει μήνυση»

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος απάντησε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον επόμενο – All Star – κύκλο του Survivor. «Εγώ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζέιμς Καφετζής για All Star Survivor: «Η Acun Medya μου έχει κάνει μήνυση, δεν θα είμαι»

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον Survivor All Star μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον Survivor All Star μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.«Εγώ δεν θα πάω στο Survivor All-Star, αλλά θα γίνει. Μου έχει γίνει μήνυση από την Ατζούν Media. Είναι κάτι που δεν έχει λυθεί, αλλά όλα λύνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση απόσυρσης της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζέιμς Καφετζής: «Δεν θα είμαι στο All Star Survivor, επειδή…»

Τι είπε για τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»