Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όλα τα “ντιβιλίκια” τελειώσανε» – Ο εκατομμυριούχος και οι Ράδιο Αρβύλα
09:48 - 01/11/2022
Μετά το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όλα τα “ντιβιλίκια” τελειώσανε» – Ο εκατομμυριούχος και οι Ράδιο Αρβύλα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τα ντιβιλίκια στην τηλεόραση τελειώσανε πια
«Εγώ θέλω να απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στενοχώριες, κάνω τον σταυρό μου που μπορούμε να δουλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει» είπε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια
Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε δηλώσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωί της Τρίτης (01/11) και εξήγησε γιατί υπάρχουν κάποιοι καλεσμένοι που δεν έχουν εμφανιστεί στην εκπομπή The 2Night Show. «Υπάρχουν κάποιοι καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζαμε και σαν φιλοσοφίες και δεν υπάρχουν και ιδιαίτερες συμπάθειες. Υπάρχουν και τέτοια πράγματα, δεν είναι ότι συμπαθιόμαστε όλοι, καλώς ή κακώς. Μπορεί να έχω κάνει λάθος εγώ, μπορεί να έχουν κάνει λάθη εκείνοι. Δεν θα φέρω κάποιον άνθρωπο που δεν είμαι καλά μαζί του», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σε ότι αφορά το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Ξεκινάμε 21 Νοεμβ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Τα ντιβιλίκια τελειώσανε»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται καθημερινά στο ραδιόφωνο κρατώντας συντροφιά στους ακροατές. Μετά την πρωινή του εκπομπή, η κάμερα του «Mega Καλημέρα» τον συνάντησε κι εκείνος μίλησε, για την καλεσμένη που θα ήθελε στο The 2night show και την προσωρινή διακοπή του «Εκατομμυριούχου» λόγω των «Ράδιο Αρβύλα». «Η Λίζα Δουκακάρου είναι αγαπημένη της Νάνσυς. Εγώ τη […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τα ντιβιλίκια τελειώσανε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr