Στάθης Σχίζας: «Δεν θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor»
08:40 - 01/11/2022
Για την πρόσφατη μετακόμισή τους, αλλά και για το ενδεχόμενο να μπουν μαζί στο Survivor μίλησαν ο Στάθης Σχίζας και […]
The post Στάθης Σχίζας: «Δεν θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Σχίζας: Δεν θα πήγαινα με την Αλεξάνδρα στο Survivor, είμαι υπερπροστατευτικός
Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για το ενδεχόμενο να πάνε στον Άγιο Δομίνικο με την αγαπημένη του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣτάθης Σχίζας: Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor
«Δεν θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor», λέει ο Στάθης Σχίζας. Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν για την πρόσφατη μετακόμισή τους, αλλά και για το ενδεχόμενο να μπουν μαζί στο Survivor. «Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια ... Περισσότερα
To άρθρο Στάθης Σχίζας: Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣτάθης Σχίζας: Θα πήγαινε στο Survivor με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;
Ο ίδιος απαντά...
Διαβάστε το στο in.grΣτάθης Σχίζας: «Δεν θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor»
Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και μίλησαν τόσο για την πρόσφατη μετακόμισή τους όσο...
Διαβάστε το στο govastileto.gr