Στάθης Σχίζας: «Δεν θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor»

08:40 - 01/11/2022

Για την πρόσφατη μετακόμισή τους, αλλά και για το ενδεχόμενο να μπουν μαζί στο Survivor μίλησαν ο Στάθης Σχίζας και […] The post Στάθης Σχίζας: «Δεν θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Σχίζας: Δεν θα πήγαινα με την Αλεξάνδρα στο Survivor, είμαι υπερπροστατευτικός

Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για το ενδεχόμενο να πάνε στον Άγιο Δομίνικο με την αγαπημένη του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στάθης Σχίζας: Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor

«Δεν θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor», λέει ο Στάθης Σχίζας. Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν για την πρόσφατη μετακόμισή τους, αλλά και για το ενδεχόμενο να μπουν μαζί στο Survivor. «Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια ... Περισσότερα To άρθρο Στάθης Σχίζας: Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στάθης Σχίζας: Θα πήγαινε στο Survivor με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Ο ίδιος απαντά...

Διαβάστε το στο in.gr

Στάθης Σχίζας: «Δεν θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor»

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και μίλησαν τόσο για την πρόσφατη μετακόμισή τους όσο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στάθης Σχίζας: "Δεν θα πήγαινα με την Αλεξάνδρα στο Survivor"

"Είμαι υπερπροστατευτικός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»