Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: «Με στεναχωρεί αυτό που έγινε, προτιμώ να απέχω από όλο αυτό»

08:00 - 01/11/2022

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Τζούλια Νόβα σε εμφάνισή της σε κοσμική εκδήλωση, To άρθρο Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: «Με στεναχωρεί αυτό που έγινε, προτιμώ να απέχω από όλο αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: «Με στεναχωρεί αυτό που έγινε, με πήραν φίλοι που ήταν μπροστά»

Το μοντέλο μίλησε για τον επί 11 χρόνια πρώην σύντροφό της που δέχτηκε 15 μαχαιριές

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: Με στενοχωρεί αυτό που έγινε - Με πήραν φίλοι που ήταν μπροστά

Το μοντέλο μίλησε για τον επί 11 χρόνια πρώην σύντροφό της που δέχτηκε 15 μαχαιριές

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: «Είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ, πήρα τον γιο του»

Σε κοσμική εκδήλωση βρέθηκε η Τζούλια Νόβα, όπου φυσικά οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μάρκου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με 15 μαχαιριές.Σε κοσμική εκδήλωση βρέθηκε η Τζούλια Νόβα, όπου φυσικά οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μάρκου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με 15 μαχαιριές.Από την πλευρά της η Τζούλια Νόβα είχε ζητήσει διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους, ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. «Όπως έχω πει δεν θέλω να μιλήσω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: «Είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ»

Η Τζούλια Νόβα, κατά την εμφάνισή της σε κοσμική εκδήλωση, κατακλύστηκε από δημοσιογράφους και κάμερες, καθώς τρεις μέρες πριν, ο […] The post Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: «Είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τζούλια Νόβα: Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό που έγινε με τον Γιάννη Μάρκου

Τι δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της μετά την αιματηρή επίθεση εναντίον του

Διαβάστε το στο news.gr

Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: «Είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ και προτιμώ να απέχω από όλο αυτό»

Σε σπάνια κοσμική εμφάνιση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day την Τζούλια Νόβα, λίγα 24ωρα μετά την επίθεση που δέχθηκε ο πρώηξν σύντροφός της, Γιάννης Μάρκου. Το νεαρό μοντέλο με ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε πως δεν θέλει να κάνει δηλώσεις και αποζητά τη διακριτικότητα, μέχρι να βγει ο επιχειρηματίας από την εντατική. […] The post Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου: «Είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ και προτιμώ να απέχω από όλο αυτό» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»