Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2022

22:16 - 31/10/2022

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Νοέμβριο 2022, από την Άντα Λεούση… της Άντας Λεούση Αστρολόγος – Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Θα δυσκολευτείτε αρκετά να απομακρύνετε από δίπλα σας άτομα που έχετε καταλάβει ότι μόνο ζημιογόνα σας είναι, καθώς, πάντα σας ήταν δύσκολο να αφήσετε πίσω σας ότι έχετε συνηθίσει ή αγαπήσει, ακόμα και αν δε σας έχει […] The post Μηνιαίο Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2022 appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαν σήμερα 1 Νοεμβρίου 2022

Όσα έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. 365: Οι Αλαμαννοί διασχίζουν τον Ρήνο και εισβάλλουν στη Γαλατία. Ο αυτοκράτορας Ουαλεντινιανός Α’ κινείται προς το Παρίσι για να διοικήσει τον στρατό και να υπερασπιστεί τις γαλατικές πόλεις. 451: Ολοκληρώνεται η Δ’ Οικουμενική Σύνοδος της Χαλκηδόνας, η οποία α καθορίσει το ορθόδοξο δόγμα σχετικά με τις δύο φύσεις του Χριστού και θα καταδικάσει τον Μονοφυσιτισμό. 1348: Η Αντιβασιλική Ένωση της Βαλένθια επιτίθεται στους Εβραίους του Σαγούντο με το πρόσχημα ότι είναι υποτακτικοί του βασιλιά της πόλης και συνεπώς «βασιλόφρονες». 1512: Η οροφή της Καπέλα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εορτολόγιο Νοεμβρίου-Αργίες 2022

Εορτολόγιο Νοεμβρίου- Αργίες που υπολείπονται μέχρι το τέλος του έτους Το άρθρο Εορτολόγιο Νοεμβρίου-Αργίες 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

Οι Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για τον Οκτώβριο 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20

GRAND HOTEL ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10-11

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2024

ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – Spoiler: O Πατέρας Νικόλας χωρίζει Χλόη και Αργύρη

ΤΑΜΠΟΥ – Spoiler: Αυτή η ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω