Πέμη Ζούνη: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Αντώνης Καρυστινός δεν μπορεί να είναι γιος μου, ή γκόμενός μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέμη Ζούνη: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Αντώνης Καρυστινός δεν μπορεί να είναι γιος μου, ή γκόμενός μου
Απέναντι από τον μαθητή της βρέθηκε η Πέμη Ζούνη το μεσημέρι της Δευτέρας (31/10) αφού ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο της στην σειρά του Open, «Έρωτας φυγάς» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αντώνη Καρυστινό, ο οποίος ενσαρκώνει τον γιο της. «Όταν έμαθα ότι ο Αντώνης Καρυστινός θα παίξει τον γιο μου στη σειρά αντέδρασα μια χαρά, δεν θυμάμαι τις ληξιαρχικές πράξεις των ανθρώπων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να είναι γιος μου, ή γκόμενός μου» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. Στην συνέχεια, σε ότι αφορά τις δυσκολίες της σειράς, η Πέμη Ζούνη ανέφερε: «Η δική μας σειρά είναι παραγωγή που δεν γίνεται κανονικά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέμη Ζούνη για Αντώνη Καρυστινό: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να είναι γιος μου ή γκόμενός μου στη σειρά»
Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Έρωτας φυγάς» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αντώνη Καρυστινό, ο οποίος υποδύεται τον γιο της. «Όταν έμαθα ότι ο Αντώνης Καρυστινός θα παίξει τον γιο μου στη σειρά αντέδρασα μια χαρά, δεν θυμάμαι τις ληξιαρχικές πράξεις των ανθρώπων. Δεν μπορώ να […]
The post Πέμη Ζούνη για Αντώνη Καρυστινό: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να είναι γιος μου ή γκόμενός μου στη σειρά» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr