Γιώργος Λαμπάτος: Δεν θεωρώ ότι ο Γιάννης Καπετάνιος είναι συνάδελφός μου – Προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά
18:30 - 31/10/2022
Πόλεμος δηλώσεων φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Καπετάνιο και τον Γιώργο Καπετάνιο. Οι δυο ηθοποιοί έχουν προχωρήσει σε ορισμένες αιχμηρές… ατάκες ο ένας για τον άλλον. Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε στον Γιάννη Καπετάνιο τονίζοντας πως δεν το θεωρεί συνάδελφό του και πως «προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά». Ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στο όνομα της μάνας και μάλιστα μιας μάνας που έχει φύγει από τη ζωή. Δεν θεωρώ πλέον τον Γιάννη Καπετάνιο συνάδελφο. Οι δηλώσεις που έκανε είναι άστοχες, διότι θα πρέπει να ξέρει ότι δεν με έχει ξεχάσει ο κόσμος. Στην παράσταση που αναφέρθηκα εγώ, δεν έπαιζε ο Γιάν
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λαμπάτος: «Δεν θεωρώ τον Γιάννη Καπετάνιο ηθοποιό»
Κόλαφος ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Γιάννη Καπετάνιο
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Λαμπάτος: «Δεν θεωρώ τον Γιάννη Καπετάνιο ηθοποιό»
Γιώργος Λαμπάτος: «Δεν θεωρώ ότι είναι συνάδελφός μου. Ο Γιάννης προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά και το δέχεται».
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιώργος Λαμπάτος: «Δεν θεωρώ τον Γιάννη Καπετάνιο ηθοποιό»
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε κατά του Γιάννη Καπετάνιου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε τελευταία. «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στο όνομα της μάνας και μάλιστα μιας μάνας που έχει φύγει από τη ζωή. Δεν θεωρώ πλέον τον Γιάννη Καπετάνιο […]
Διαβάστε το στο dete.gr