Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Δεν είμαι τόσο δυνατός»

13:20 - 31/10/2022

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε πριν λίγες To άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Δεν είμαι τόσο δυνατός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον αγώνα που δίνει, την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, αλλά και το πώς ξεκίνησε η περιπέτειά του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Δίνει μάχη με τον καρκίνο ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. «Έρχονται στιγμές που λυγίζεις και λες “γιατί σε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Δεν είμαι τόσο δυνατός»

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία. Ο τραγουδιστής, το πρωί της Δευτέρας (31/10) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και περιέγραψε τη μάχη που δίνει ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τους «φίλους» που εξαφανίστηκαν μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια με την υγεία του και υποσχέθηκε πως το 2023 θα τον βρει υγιή και να πατάει γερά στα πόδια του. «Δεν είμαι τόσο δυνατός ρε παιδιά! Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα! Να σας πω κάτι… ίσως να είμαι τυχερός. Έχει τις στιγμές που λυγίζεις. Λες ναι ρε θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω. Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες γιατί σε μένα;

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής για τη μάχη του με τον καρκίνο - "Δεν είμαι τόσο δυνατός"

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συγκλόνισε μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον αγώνα που δίνει, την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, αλλά και το πώς ξεκίνησε η περιπέτειά του. Το άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής για τη μάχη του με τον καρκίνο – “Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω”

Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης μέσω Skype στην εκπομπή ¨Super Κατερίνα”. “Δεν είμαι τόσο δυνατός ρε παιδιά! Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα! Να σας πω κάτι… ίσως να είμαι τυχερός. Έχει τις στιγμές που λυγίζεις. Λες ναι ρε θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω. Αλλά […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής για τη μάχη του με τον καρκίνο – “Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Απόστολος Λύτρας: Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νέα του σύντροφο, Δώρα Παπαδοπούλου

Γιώργος Πατούλης: Η εγκυμονούσα σύζυγός του στο πλευρό του στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του! Φωτογραφίες TLIFE

Σμαράγδα Καρύδη: Απαντά για τον λόγο που δεν έκανε παιδί – «Έχω μάλλον πρόβλημα με μια παρατεταμένη εφηβεία»

Παντρεύεται η Παρασκευή Κερασιώτη: Το τσιγγάνικο γλέντι και ο χορός με τον σύντροφό της

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Αναστασία Γιάμαλη: «Δεν βλέπω καμία αντικειμενικότητα, έχει ταυτιστεί πάρα πολύ με ένα κόμμα»

New athleisure: Οι stylers φέτος κάνουν ανατρεπτικούς συνδυασμούς με τις φόρμες και το street style απογειώνεται!