Γιάννης Μπέζος: «Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του»

12:36 - 31/10/2022

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. Η πολιτική, ο Πέτρος […] The post Γιάννης Μπέζος: «Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με στενοχωρεί πολύ, έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του»

«Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα» σημείωσε ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Μπέζος: «Μιλήσαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του»

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 σήμερα (31.10.2022) για το κίνημα Metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον ρόλο του στους «Απαράδεκτους». «Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μπέζος: «Μιλήσαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Μπέζος: Μίλησα με τον Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε και στον ρόλο του στους Απαράδεκτους

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Μπέζος: Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. O ηθοποιός αναφέρθηκε στις πολιτικές του πεποιθήσεις ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι αριστερός: «Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος», ανέφερε ο Μπέζος. Αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός σημείωσε: «Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Μπέζος: «Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του – Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό»

Για την πολιτική, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τα ανδρικά στερεότυπα, και τον ρόλο του «Γιάννη» στους Απαράδεκτους, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.Για την πολιτική, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τα ανδρικά στερεότυπα, και τον ρόλο του «Γιάννη» στους Απαράδεκτους, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.«Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος», λέει ο Γιάννης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με στενοχωρεί πολύ η υπόθεση, μιλήσαμε μετά την αποφυλάκισή του»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος στον Γιώργο Λιάγκα και «Το Πρωινό» To άρθρο Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με στενοχωρεί πολύ η υπόθεση, μιλήσαμε μετά την αποφυλάκισή του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Μπέζος: Έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

«Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιάννης Μπέζος: "Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του"

"Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε