Βούρκωσε ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου»

01:20 - 31/10/2022

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Τέρενς Κουίκ τη νύχτα της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου και να […] The post Βούρκωσε ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέρενς Κουίκ: Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Τέρενς Κουίκ τη νύχτα της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου και να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο πρώην υπουργός και δημοσιογράφος αναφέρθηκε από καρδιάς στα τρία πολυαγαπημένα του παιδιά που παραδέχθηκε ότι δεν χάρηκε στο μεγάλωμα τους λόγω δημοσιογραφίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Τέρενς Κουίκ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δημοσιογραφία είναι σαν το ποδήλατο, δεν φεύγει. Αυτό είναι ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι εάν πιστεύεις στις αρχές της δημοσιογραφίας δεν σε χαλάει η πολιτική απεναντίας, αν τη ζεις από μέσα, σου γίνεται μάθημα το πως θα γίνεις καλύτερος στην άσκηση των καθηκόντ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δάκρυσε ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν χάρηκα κανένα από τα τρία παιδιά στο μεγάλωμα τους»

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Λύγισε» ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου»

Ο Τέρενς Κουίκ τη νύχτα της Κυριακής βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου για να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1.Ο Τέρενς Κουίκ τη νύχτα της Κυριακής βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου για να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1.Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε από καρδιάς στα τρία πολυαγαπημένα του παιδιά που παραδέχθηκε ότι δεν χάρηκε στο μεγάλωμα τους λόγω δημοσιογραφίας. Ο Τέρενς Κουίκ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δημοσιογραφία είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τέρενς Κουίκ: Βούρκωσε στον Χατζηνικολάου – «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου»

Το βράδυ της Κυριακής, ο Τέρενς Κουίκ βρέθηκε στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω προκειμένου να συναντήσει To άρθρο Τέρενς Κουίκ: Βούρκωσε στον Χατζηνικολάου – «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τέρενς Κουίκ: "Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου"

"Ο Ρίτσαρντ είναι το παιδί αυτό για το οποίο ίσως έχω και τις μεγαλύτερες ενοχές"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Δεν αντέχει να τον βλέπει να αισθάνεται τόσες τύψεις και αποφασίζει να τον στηρίξει

Απόστολος Λύτρας: Παντρεύεται στις 4 Ιουλίου με την Θεοδώρα Παπαδοπούλου

MasterChef: Ποιος θα είναι, τελικά, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Grand Hotel: Είναι αποφασισμένη να διακόψει με κάθε τρόπο την εγκυμοσύνη της Αλίκης

Eurovision 2025 – Εξερράγη ο Ετεοκλής Παύλου: «Έγινα έξαλλος, δεν γίνεται να ξαναγράφουν την ιστορία οι Ελβετοί»

Ελπίδα Ιακωβίδου για Τζώνη Καλημέρη: «Το συζητήσαμε και είπαμε να ευλογήσει ο Θεός τον έρωτά μας»