The Voice: Συγκίνησε για τον δίδυμο αδερφό του – «Γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες, έτυχε να συμβεί σε εκείνον»

21:48 - 30/10/2022

Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος από τη Λάρισα βρέθηκε στο stage του The Voice κερδίζοντας την πρώτη ευκαιρία To άρθρο The Voice: Συγκίνησε για τον δίδυμο αδερφό του – «Γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες, έτυχε να συμβεί σε εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: Συγκίνησε ο Κωνσταντίνος – Γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες και έτυχε να συμβεί στον αδελφό μου

Με μια πολύ συγκινητική ιστορία ζωής ήρθε στο The Voice, το βράδυ της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος από τη Λάρισα προκειμένου να διεκδικήσει μια ευκαιρία στο όνειρο και να κερδίσει τους τέσσερις coaches του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ. Στο εισαγωγικό του σημείωμα, όμως, ο 21χρονος διαγωνιζόμενος μίλησε από καρδιάς για τον δίδυμο αδερφό του και την ιδιαίτερη σχέση τους. «Έχω έναν δίδυμο αδερφό τον Βαλάντη, ο οποίος έχει γεννηθεί με σπαστική τετραπληγία, αυτό οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου διότι γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες, έτυχε να συμβεί σε εκείνον. Είναι το στήριγμά μου τον αγαπώ πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Ο καθένας πρέπει να κυνηγάει τα όνειρά του για μένα είναι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

The Voice: «Γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες και έτυχε να συμβεί στον αδελφό μου»

Με μια πολύ συγκινητική ιστορία ζωής ήρθε στο The Voice, το βράδυ της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος από τη Λάρισα προκειμένου […] The post The Voice: «Γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες και έτυχε να συμβεί στον αδελφό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»