Μπέσσυ Αργυράκη για Γιώργο Χατζηνάσιο και τον χαρακτηρισμό «ζωντόβολο»:
14:50 - 30/10/2022
Στα παρασκήνια του J2US συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» τη Μπέσσυ Αργυράκη και
To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη για Γιώργο Χατζηνάσιο και τον χαρακτηρισμό «ζωντόβολο»: δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέσσυ Αργυράκη: Απαντά στον χαρακτηρισμό «ζωντόβολο» του Γιώργου Χατζηνάσιου
«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη» είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜπέσσυ Αργυράκη: Τι είπε για τον Γιώργο Χατζηνάσιο και το «ζωντόβολο»
«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη, που δεν θέλω να τη λέω, γιατί εγώ την ξέρω για κακιά», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜπέσσυ Αργυράκη: Η απάντησή της στον Γιώργο Χατζηνάσιο για τον χαρακτηρισμό «ζωντόβολο»
Η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε στον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή του, κατά την οποία την είχε χαρακτηρίσει «ζωντόβολο». Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συνάντησε τη Μπέσσυ Αργυράκη στα παρασκήνια του J2US και εκείνη απάντησε στον χαρακτηρισμό του Χατζηνάσιου, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν την πείραξε γιατί ξέρει ότι την αγαπά. «Μάλλον […]
The post Μπέσσυ Αργυράκη: Η απάντησή της στον Γιώργο Χατζηνάσιο για τον χαρακτηρισμό «ζωντόβολο» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr