Σάκκαρη: «Μερικές φορές ο κόσμος στην Ελλάδα είναι σκληρός με εμένα και τον Στέφανο»

13:38 - 30/10/2022

Σάκκαρη: «Μερικές φορές ο κόσμος στην Ελλάδα είναι σκληρός με εμένα και τον Στέφανο» 30/10/2022 Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο WTA Finals του Τέξας και είχε την ευκαιρία να τα πει με τους δημοσιογράφους πριν την  πρεμιέρα της κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα. «Δεν ήταν κάτι απροσδόκητο, διότι είμαι στο Top 10 εδώ και έναν χρόνο, δεν είναι ότι ήρθε από το πουθενά», είπε αναφορικά με την πρόκρισή της στο WTA Finals την τελευταία στιγμή. «Πίστευα ότι θα βρω τον ρυθμό μου μετά την πτώση που είχα αυτή τη σεζόν. Το πίστευα προσωπικά και το πίστευε και όλη η ομάδα γύρω μου. Η ώρα μου ήρθε στο Μεξικό, απλά έπαιξα ένα πολύ καλό τουρνουά. Ήμουν, όμ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκκαρη: «Πολλές φορές ο κόσμος είναι αυστηρός με εμένα και τον Στέφανο»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στη συνέντευξη τύπου του WTA Finals, για το γεγονός ότι δύο Έλληνες βρίσκονται στο top-5 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο ο κόσμος είναι αυστηρός μαζί τους.

Διαβάστε το στο tovima

Σάκκαρη: “Ο κόσμος πολλές φορές είναι σκληρός με μένα και τον Στέφανο, ξέχασε αμέσως πόσα έχουμε πετύχει”

Η Μαρία Σάκκαρη στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το WTA Finals αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελλάδα έχει δύο αθλητές μέσα στο Top 5 της Παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και στη σκληρή κριτική που δέχεται. Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (31/10) η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να αρχίσει την προσπάθειά της στο WTA Finals το οποίο θα […] The post Σάκκαρη: “Ο κόσμος πολλές φορές είναι σκληρός με μένα και τον Στέφανο, ξέχασε αμέσως πόσα έχουμε πετύχει” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)