Νέες δικαιολογίες του Σπαλιάρα για τις 4000 γυναίκες του
11:09 - 21/01/2020
ΕΛΛAΔΑ
Η δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με το νούμερο των γυναικών που έχει περάσει από το κρεβάτι του συζητήθηκε όσο λίγες… Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τις «4000 γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει κάνει σεξ» . Μια δήλωση που προκάλεσε εντυπώσεις τις οποίες μετά από χρόνια ο ηθοποιός επιχειρεί να αλλάξει με μια ανάρτηση.
«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στα δικαστήρια ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις "4.000 γυναίκες"
Μια ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα σχετικά με την δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες τον στέλνει στις δικαστικές αίθουσες.
Ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο έκανε χθες μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια».
Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Βίτσα, του δημοσιογράφου που είχε πά
Διαβάστε το στο thestival.grΣτα δικαστήρια ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις "4.000 γυναίκες"
Μια ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα σχετικά με την δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες τον στέλνει στις δικαστικές αίθουσες.
Ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο έκανε χθες μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά
Διαβάστε το στο madata.grΣτα δικαστήρια ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις «4.000 γυναίκες»!
τα δικαστήρια αναμένεται να βρεθεί ως κατηγορούμενος ο Γιάννης Σπαλιάρας για τη δήλωσή του ότι πήγε με 4.000 γυναίκες – Όλο το παρασκήνιο! Μια ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα σχετικά με την δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες τον στέλνει στις δικαστικές αίθουσες. Ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο έκανε χθες μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό […]
Διαβάστε το στο irafina.gr