Αλέκος Συσσοβίτης: «Έλεγα ότι τώρα θα πεθάνω, δεν μπορούσα να το ελέγξω μέσα μου»

23:30 - 29/10/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης με αφορμή τον To άρθρο Αλέκος Συσσοβίτης: «Έλεγα ότι τώρα θα πεθάνω, δεν μπορούσα να το ελέγξω μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέκος Συσσοβίτης: «Έλεγα ότι τώρα θα πεθάνω, δεν μπορούσα να το ελέγξω μέσα μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» βρέθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Στοργή». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αλέκος Συσσοβίτης: «Έλεγα ότι τώρα θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να το ελέγξω μέσα μου»

O Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Στοργή» και αναφέρθηκε στην κρίση πανικού που έπαθε στο παρελθόν και τον «σημάδεψε». «Έχω πάθει μια φορά πραγματική κρίση πανικού. Έχω πάθει και πραγματικά, ήταν η μόνη στιγμή στη ζωή μου που δεν είχα κανέναν έλεγχο. Έλεγα ότι τώρα, τώρα όμως, […] The post Αλέκος Συσσοβίτης: «Έλεγα ότι τώρα θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να το ελέγξω μέσα μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»