ΒΙΝΤΕΟ - Γιοβάνοβιτς: «Έστω για δύο ώρες θυμηθήκαμε το πραγματικό ποδόσφαιρο»

21:46 - 29/10/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Γιοβάνοβιτς: «Έστω για δύο ώρες θυμηθήκαμε το πραγματικό ποδόσφαιρο» 29/10/2022 Στη μεγάλη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. «Χαίρομαι που σπάσαμε το ρεκόρ εδώ στον Βόλο. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτή την πόλη, καθώς ξεκίνησα την καριέρα μου ως προπονητής από τη Νίκη Βόλου», ανέφερε ο προπονητής του τριφυλλιού για το ρεκόρ συνεχόμενων νικών που έκανε η ομάδα του. Όσο για την παρουσία του κόσμου, είπε: «Είχαμε μαζί μας όλους αυτούς τους φιλάθλους, άξιζε τον κόπο που ήρθαν ως εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βόλο και τον δήμαρχο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός – Γιοβάνοβιτς: Θυμηθήκαμε το πραγματικό ποδόσφαιρο με τόσο κόσμο

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου με 5-1 παρουσία 17.000 οπαδών του που αποθέωσαν τους πάντες για το 10×10 που αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναφέρεται στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε, ευχόμενος να συμβεί και σε άλλα γήπεδα. Αναλυτικά οσα είπε στην Cosmote TV ο Σέρβος προπονητής μετά τον θρίαμβο της ομάδας του… «Χαίρομαι που το ρεκόρ το σπάσαμε στον Βόλο γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με την πόλη όπου ξεκίνησα ως προπονητής από τη Νίκη Βόλου. Χαίρομαι που το κάναμε με τους φιλάθλους μας. Άξιζε τον κόπο. Να ευχαριστήσω τον Βόλο, την ομάδα και τον Δήμαρχο, τον κ. Μπέο, γιατί έδωσαν τη δυνατότητα να έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιοβάνοβιτς: «Ρεκόρ μπροστά στον κόσμο – Θυμηθήκαμε αληθινό ποδόσφαιρο»

Βόλος-Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη σημασία παρουσίας κόσμου…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Γιοβάνοβιτς: «Αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο»

Πανευτυχής για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού, την ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό και την απόδοσή της ομάδας του στο 5-1 επί του Βόλου ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)