Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου

20:12 - 28/10/2022

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Ζουγανέλης στη νέα του συνέντευξη. Με αφορμή τη θεατρική παράσταση Μπακαλόγατος βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 όπου και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και τους μιμητές αυτής. «Νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Ζουγανέλης στη νέα του συνέντευξη. Με αφορμή τη θεατρική παράσταση Μπακαλόγατος βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 όπου και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και τους μιμητές αυτής. «Νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ίδρυμα Ωνάση: 22 γυμνάσια και λύκεια σε ευάλωτες περιοχές γίνονται Δημόσια Ωνάσεια σχολεία

Μοζαμβίκη: Στους 120 έφτασαν οι νεκροί από το πέρασμα κυκλώνα

Έξαλλος ο Ζελένσκι με τον Φίτσο για τις δηλώσεις στήριξης σε Πούτιν

Το Pharaoh υποδέχεται το Bar Brutal

Η Γερμανία προειδοποιεί την Τουρκία να μην πειράξει τους Κούρδους της Συρίας

Ο Μιχάλης Μητρούσης περιγράφει το τροχαίο στη Συγγρού: «Σηκώθηκα για να δω αν είμαι αρτιμελής, ήμουν τυχερός»