Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου
20:12 - 28/10/2022
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Ζουγανέλης στη νέα του συνέντευξη. Με αφορμή τη θεατρική παράσταση Μπακαλόγατος βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 όπου και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και τους μιμητές αυτής. «Νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Ζουγανέλης στη νέα του συνέντευξη. Με αφορμή τη θεατρική παράσταση Μπακαλόγατος βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 όπου και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και τους μιμητές αυτής. «Νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν […]
Διαβάστε το στο dete.gr