Γιάννης Ζουγανέλης: «Με αντέγραψαν πάρα πολύ και δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ»

17:42 - 28/10/2022

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης την 28η Οκτωβρίου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Με αντέγραψαν πάρα πολύ και δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Με έχουν αντιγράψει πολλοί αλλά δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης την 28η Οκτωβρίου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή μη διστάζοντας να ομολογήσει πως πολλοί έχουν αξιωθεί πάνω σε δικά του πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν γίνεται αντιληπτή. Εγώ λοιπόν απότομα δεν μετείχα σε διάφορες δοκιμασίες και με χάλαγε το γεγονός ότι είδα πολλούς συναδέλφους μου – θα το πω , δεν βαριέσαι, μην με παρεξηγείτε γιατί δεν θα πω ονόμα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: «Aξιώθηκαν με πράγματα που ήταν καθαρά δικά μου»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε λόγο και για συναδέλφους που τον αντέγραψα χωρίς να το παραδεχτούν ποτέ. «Εγώ δεν μετείχα σε διάφορες δοκιμασίες και με χάλαγε το γεγονός ότι είδα πολλούς συναδέλφους μου θα το πω , δεν βαριέσαι, μην με παρεξηγείτε γιατί δεν θα πω ονόματα που αξιώθηκαν με πράγματα […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Aξιώθηκαν με πράγματα που ήταν καθαρά δικά μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»