Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον αέρα του ΑΝΤ1: «Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα»
12:04 - 28/10/2022
Για τον τωρινό της σύντροφο απάντησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. Η ηθοποιός τον χαρακτήρισε ως […]
The post Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον αέρα του ΑΝΤ1: «Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λύγισε on air η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η μαμά ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα»
Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου η αγαπημένη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για όλα και για όλα. Για του έρωτες που τη σημάδεψαν, τη μεγάλη αδυναμία που είχε στη μητέρα της, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που τις χρεώνουν. «Το μυστικό της αιώνιας νιότης μου είναι εσωτερικό, το μόνο που ... Περισσότερα
To άρθρο Λύγισε on air η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η μαμά ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΖωζώ Σαπουντζάκη: Λύγισε στον αέρα – «Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα…»
Τα όσα λέει συγκλονίζουν...
Διαβάστε το στο in.grΖωζώ Σαπουντζάκη: Συγκλόνισε στον αέρα του ΑΝΤ1 – «Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα» [βίντεο]
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Για τον τωρινό της σύντροφο απάντησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. Η ηθοποιός τον χαρακτήρισε ως τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της και με δάκρυα στα μάτια εξήγησε το γιατί. «Είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μάνα μου. Κάποια στιγμή δεν πήγα στη Κινέττα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Είχα μία […]
Το άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Συγκλόνισε στον αέρα του ΑΝΤ1 – «Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκλονίζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα…» (βίντεο)
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε καλεσμένη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο «Πρωινό» και παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Η σπουδαία ηθοποιός και χορεύτρια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου εξομολογήθηκε τον έρωτα για τον επί 24 χρόνια σύντροφό της και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της. «Μένω με τον σύντροφό μου, είμαστε 24 χρόνια […]
Διαβάστε το στο irafina.grΛύγισε on air η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η μαμά ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα»
Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου η αγαπημένη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για όλα και για όλα. Για του έρωτες που τη σημάδεψαν, τη μεγάλη αδυναμία που είχε στη μητέρα της, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που τις χρεώνουν. «Το μυστικό της αιώνιας νιότης μου είναι εσωτερικό, το μόνο που […]
The post Λύγισε on air η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η μαμά ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΗ Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη μαμά της: Ηταν πεθαμένη πήγα και τη χάιδεψα…
«Κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει “έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται”. Και η μαμά ήταν πεθαμένη. Πήγα, τη χάιδεψα και… Αυτά!»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr