Συγκλονίζει η Χαρά Βέρρα: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες – Καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει»
10:08 - 28/10/2022
Τη Χαρά Βέρρα συνάντησε η κάμερα του Mega Καλημέρα, η οποία έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού
To άρθρο Συγκλονίζει η Χαρά Βέρρα: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες – Καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαρά Βέρα: «Η εγγονή μου είναι ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έχουμε έναν άγγελο σπίτι»
«Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει » αναφέρει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΧαρά Βέρρα: Η εγγονή μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε
“Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει μαμά πεινάω, θέλω νερό” ανέφερε η Χαρά Βέρρα. Η Χαρά Βέρρα παραχώρησε μια εφ’ όλης συνέντευξη την κάμερα του Mega Καλημέρα. Η τραγουδίστρια απάντησε για τις φήμες χωρισμού, το περιστατικό επί σκηνής που την έστειλε στο νοσοκομείο και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει ... Περισσότερα
To άρθρο Χαρά Βέρρα: Η εγγονή μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧαρά Βέρρα: Η εγγονή μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε
“Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει μαμά πεινάω, θέλω νερό” ανέφερε η Χαρά Βέρρα. Η Χαρά Βέρρα παραχώρησε μια εφ’ όλης συνέντευξη την κάμερα του Mega Καλημέρα. Η τραγουδίστρια απάντησε για τις φήμες χωρισμού, το περιστατικό επί σκηνής που την έστειλε στο νοσοκομείο και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει […]
Διαβάστε το στο dete.gr