Αποστόλης Τότσικας: «Το βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση και λέει στη γυναίκα μου ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;»

09:56 - 28/10/2022

Ο ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και στην Χριστίνα Πατσιώκα και αναφέρθηκε στο ρόλο στη «Γη […] The post Αποστόλης Τότσικας: «Το βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση και λέει στη γυναίκα μου ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποστόλης Τότσικας: «Το βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση και λέει στη γυναίκα μου ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;»

Ο Αποστόλης Τότσικας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Χριστίνα Πατσιώκα. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Αποστόλης Τότσικας: «Το βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση και λέει στη γυναίκα μου ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αποστόλης Τότσικας: "Το βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση και λέει στη γυναίκα μου ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;"

"Με ανταγωνίζονταν συνέχεια αλλά τι να κάνω; Ειλικρινά σε αυτά εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε