Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Στον Σταυρό που σου κάνω, κοιταχτήκαμε και σταμάτησε ο χρόνος»

01:46 - 28/10/2022

O Παναγιώτης Χατζηδάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night Show προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νύχτα της Πέμπτης […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Στον Σταυρό που σου κάνω, κοιταχτήκαμε και σταμάτησε ο χρόνος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Στον Σταυρό που σου κάνω, κοιταχτήκαμε και σταμάτησε ο χρόνος

Στην παρέα της Πέμπτης (27/10) του «The 2night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Ο ταλαντούχος παρουσιαστής, ο οποίος φέτος συνεργάζεται με τη Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του, στις σπουδές γραφιστικής και στη διαφήμιση, η οποία του έδωσε το «εισιτήριο» για την τηλεόραση. Γιατί αποκαλεί τη Σοφία Αλιμπέρτη τηλεοπτική του «μητέρα»; Για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση ανέφερε: «Έπαιζα για χαρτζιλίκι σε διαφημίσεις και έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, η διαφήμιση με τα μπισκότα με έβαλε στην τηλεόραση. Είχα κάνει και σποτάκι για τη Νέα Δημοκρατία αλλά δεν έπαιξε ποτέ. Η δια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παναγιώτης Χατζηδάκης: "Στον Σταυρό που σου κάνω, κοιταχτήκαμε και σταμάτησε ο χρόνος"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»