Ξένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου, ακούω την τηλεόραση γιατί δεν μπορώ να δω»
08:44 - 27/10/2022
Η Ξένια Καλογεροπούλου απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν πρόκειται να την δούμε σε κάποια τηλεοπτική δουλειά λέγοντας […]
The post Ξένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου, ακούω την τηλεόραση γιατί δεν μπορώ να δω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου, ακούω την τηλεόραση γιατί δεν μπορώ να δω»
«Δεν ξέρω αν θα υπάρχω το 2024...»
Διαβάστε το στο in.grΞένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου»
Η Ξένια Καλογεροπούλου απέκλεισε το ενδεχόμενο να την δούμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά, καθώς, όπως είπε, έχει χάσει την όρασή της. «Δε νομίζω να με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Το γεγονός ότι εγώ έχω χάσει την όρασή μου, σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να μου λένε την παραμονή “πάρε 10 σελίδες και μάθε τις για αύριο”. Οπότε θα ήταν κάπως δύσκολο. Κουβεντιάζω στην τηλεόραση, ακούω, γιατί δεν μπορώ και να δω, οπότε μόνο ακούω» είπε. Η 86χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πρόταση που της έχει γίνει για το 2024. «Είμαι 86. Είναι η ηλικία να σταματήσω, αλλά δεν θέλω καθόλου. Μου έχουν κάνει μια πρόταση να παίξω στο Εθνικό Θέατρο το 2024. Το 2024 μου φαίνεται πάρα πολύ μακριά. Μπορεί εγώ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΞένια Καλογεροπούλου: «Ακούω μόνο τηλεόραση γιατί δεν μπορώ να δω»
Η θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας» έκανε πρεμιέρα, με τη Ξένια Καλογεροπούλου να επιστρέφει στη σκηνή. Οι δημοσιογράφοι συνομίλησαν με τη σπουδαία ηθοποιό,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞένια Καλογεροπούλου για το πρόβλημα με την όρασή της: «Ακούω μόνο τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ να δω»
Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας», με τη Ξένια Καλογεροπούλου να επιστρέφει στη σκηνή. Οι
To άρθρο Ξένια Καλογεροπούλου για το πρόβλημα με την όρασή της: «Ακούω μόνο τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ να δω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΞένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου»
«Μου έχουν κάνει μια πρόταση να παίξω στο Εθνικό Θέατρο το 2024»
Διαβάστε το στο news.grΣυγκλονίζει η Ξένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου, ακούω την τηλεόραση γιατί δεν μπορώ να δω» (βίντεο)
Στη θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας» στο θέατρο «Προσκήνιο» πρωταγωνιστεί η Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, τόσο για την τηλεόραση και το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια σειρά, όσο και για την ηλικία της και το πρόβλημα στα μάτια της. «Δεν αισθάνομαι καθόλου αγχωμένη, ενώ συνήθως είμαι. Έχει γίνει πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.gr