Μόλις 52 ετων, πασίγνωστος Αρχιμανδρίτης τον βρήκαν νεκρό στην Κυψέλη

23:36 - 26/10/2022

Άλλος ένας αιφνίδιος θανατος ενος συνανθρώπου μας εχει σκορπίσει Θλίψη στο Πανελληνιο. Μόλις 52 ετων, πασίγνωστος Αρχιμανδρίτης τον βρήκαν νεκρό στην Κυψέλη - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η μητέρα του αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός στην Κυψέλη: «Το φάγανε το παιδί μου»

Η μητέρα του αρχιμανδρίτη που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη, ξέσπασε για το τραγικό γεγονός και ανέφερε πως είναι βέβαιη ότι κάποιος σκότωσε το παιδί της και ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. «Το φάγανε το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε πως «του έχουν κάνει τέχνασμα του παιδιού μου, το παιδί μου δεν θα το έκανε ποτέ αυτό». Παράλληλα, είπε ότι «τον αναζητούσα μία – μιάμιση μέρα που αυτός κάθε μισή ώρα… μαμά το ένα… μαμά το άλλο. Πήρα στην εκκλησία, αλλά την πρώτη μέρα λέω “μπορεί να έχει πάει σε ένα μνημόσυνο, το ένα, το άλλο”. Δεν το σηκώνει το τηλέφωνο, δεν έπιανε το τηλέφωνο. Έπαιρνα κάτι φίλες, δεν τον έβρισκαν. Την άλλη μέρα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Απο το κακό στο χειρότερο ο Δήμος Αθηναίων λόγω της υποψηφιότητας του Δούκα που τον εχει αμελήσει για χάρη του Πασοκ

Όταν η Ξανθίππη πέταξε στο κεφάλι του Σωκράτη ένα κανάτι με νερό

Σκόπια: Περισσότεροι από 60 στρατιώτες δηλητηριάστηκαν

Ηχηρή απάντηση της εφημερίδας «Εστία» στις αθλιότητες του Κωστή Χατζηδάκη

Κατιφές, ένα ανθεκτικό λουλούδι που προστατεύει τα λαχανικά

Ο Νικόλας Φαραντούρης στο ΕΡΤΝews: Ο κ. Κασσελάκης έχει διολισθήσει σε ποινική αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων