Πάγωσε η Φαίη Σκορδά με τον Πέτρο Πυλαρινό: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου»
13:08 - 26/10/2022
Καλεσμένοι στο «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά ήταν σήμερα ο Πέτρος Πυλαρινός με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ο frontman τον […]
The post Πάγωσε η Φαίη Σκορδά με τον Πέτρο Πυλαρινό: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάγωσε η Φαίη Σκορδά: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου»
«Δεν θυμάσαι;»
Διαβάστε το στο in.grΟ frontman των Alcatrash άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό -«Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου»
Μία από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα του έχει ζήσει ο τραγουδιστής των Alcatrash Πέτρος Πυλαρινός, σε εκπομπή της Φαίης Σκορδά και το αποκάλυψε σήμερα στην παρουσιάστρια στην εκπομπή «Πρωινό μας». Ο frontman του συγκροτήματος αναφέρθηκε στις δύο φορές που είχε πάει σε εκπομπή της παρουσιάστριας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής του. Πέτρος Πυλαρινός: Έχουμε παίξει δύο φορές στην εκπομπή σου, η μία φορά ήταν καλοκαιρινό, στη Βάρκιζα και ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, ότι πιο αγχωτικό έχω κάνει στη ζωή μου. Φαίη Σκορδά: Σε άγχωσα εγώ; Πέτρος Πυλαρινός: Ναι ναι. Φαίη Σκορδά: Γιατί; Πέτρος Πυλαρινός: Δεν θυμάσαι; Φαίη Σκορδά: Όχι! Τι είχε γίνει; Ο Π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠάγωσε η Σκορδά με τον Πατρινός Πέτρο Πυλαρινό: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου»
Καλεσμένοι στο «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά ήταν σήμερα ο Πέτρος Πυλαρινός με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.
Διαβάστε το στο thebest.grΦαίη Σκορδά: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου» της είπε ο Πέτρος Πυλαρινός
«Δεν θυμάσαι;» - «Όχι! Τι είχε γίνει;»
Διαβάστε το στο news.gr