Σοκ στις ΗΠΑ: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν κατά συρροή δολοφόνος που σκότωσε 70 γυναίκες- «Έβαζε εμένα και τον αδερφό μου να τις θάβουμε»

11:46 - 26/10/2022

Μια γυναίκα από την Αϊόβα των ΗΠΑ «πυροδότησε» μια μεγάλη έρευνα της αστυνομίας, όταν ισχυρίστηκε πως ο πατέρας της υπήρξε ένας από τους πιο «ενεργούς» κατά συρροή δολοφόνους της χώρας, έχοντας δολοφονήσει, όσο ζούσε, περίπου 70 γυναίκες. Η γυναίκα, ονόματι Λούσι Στάντι, υποστήριξε ότι ο πατέρας της, Ντόναλντ Ντιν Στάντι, σκότωσε από 50 έως 70 […] Το άρθρο Σοκ στις ΗΠΑ: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν κατά συρροή δολοφόνος που σκότωσε 70 γυναίκες- «Έβαζε εμένα και τον αδερφό μου να τις θάβουμε» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα