Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι δυσλεκτικός. Το έμαθα σε μεγάλη ηλικία»

10:38 - 26/10/2022

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πρόβλημα […] The post Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι δυσλεκτικός. Το έμαθα σε μεγάλη ηλικία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Γεωργούλης: Είμαι δυσλεκτικός, έλεγαν στη μητέρα μου «έξυπνο παιδί, αλλά βαριέται»

Για το πρόβλημα της δυσλεξίας μίλησε στο Happy Day ο Αλέξης Γεωργούλης από τις Βρυξέλλες, με αφορμή το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Δυσλεξίας. «Είμαι κι εγώ δυσλεκτικός. Είχα την ατυχία να το μάθω όταν ήμουν πλέον σε μεγάλη ηλικία, στο δεύτερο έτος στο Πολυτεχνείο. Έκανα αναγραμματισμούς, να μη μπορείς να θυμηθείς την ορθογραφία των λέξεων, στο γράψιμο να χάνεις συλλαβές, καμιά φορά και λέξεις. Ένα πάρα πολύ μεγάλο θέμα ήταν στην ανάγνωση. Μου έπαιρνε πάρα πολύ μεγάλο χρόνο να διαβάσω ένα κείμενο και να το αφομοιώσω» είπε. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα σχολικά του χρόνια: «Θυμάμαι ότι το έλεγαν και στη μητέρα μου: έξυπνο παιδί, καλό παιδί, φιλότιμο παιδί αλλά βαριέται. Αυτό μου δημιούργησε ένα π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι δυσλεκτικός, μου έπαιρνε χρόνο να διαβάσω»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, με την Όλγα Λαφαζάνη να τον συναντά με αφορμή το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Δυσλεξίας. Ο ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην δική του περίπτωση, ξεκαθαρίζοντας: «Είμαι κι εγώ δυσλεκτικός. Είχα την ατυχία να το μάθω όταν ήμουν πλέον σε μεγάλη ηλικία, στο δεύτερο έτος στο Πολυτεχνείο. Έκανα […] Το άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι δυσλεκτικός, μου έπαιρνε χρόνο να διαβάσω» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Η Κατερίνα Νοτοπούλου απαντά για τα μηνύματα από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Μου έκανε bullying»

Γιώργος Παπακώστας: «Μύριζαν τα φαγητά μου στην Ελένη Μενεγάκη και έβγαινε με τις πιτζάμες από το καμαρίνι της»